مشاوره حقوقی رایگان - مصادره ملک توسط بانک

با سلام. در سال 92 تسهیلاتی برای شروع به کار فرزندم از بانک رفاه شهرم به مبلغ هشتاد میلیون گرفتم. سند خانه ام را به رهن گذاشتن به علت تورم و کساتی بازار و ورشکستگی فرزندم، پرداخت اقساط انجام نشد. بانک بابت طلبش چهار دونگ خانه را به نام خودش زده است و خودم هنوز مالک دو دونگ دیگر هستم. هر چه هم نامه نوشتیم که اصل بدهی را پرداخت کنیم سند آزاد بشه، نشد. حالا بانک می تواند بدون اجازه ما چهار دونگ خود را بفروشد؟ ما چگونی میتوانیم صاحب 4 دونگ شویم؟ متشکرم.

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

با شرکت در مزایده بانک و خرید ملک میتوانید مالک چهار دانگ شوید در ضمن به شعبه سرپرستی بانک مربوطه مراجعه کنید با توجه به فرمان اخیر ببینید امکان استرداد ملک هست