مشاوره حقوقی رایگان - تملیک بانک

سلام - وقت عالی بخیر
کارگاهی در شهرکهای صنعتی داشتم که در رهن بانک بود و بانک بابت تسهیلات معوق آنرا تملیک نمود(البته چند سال پیش) وچون حدود ارزش کارگاه طبق کارشناسی خود بانک 30میلیون بیشتر از طلبش بود اما بانک وجه اضافی را نداده است و تاکنون بعلت گرفتاری وجهل در قانون دادخواستی ندادم اگر الان شکایت کنم آیا خسارت تاخیر شامل میشود یاخیر؟
(البته طلب من آن موقع حدود دو دانگ کارگاه بود که الان خیلی خیلی زیاد شده است )
بانک فقط از طریق شهرکهای صنعتی کارگاه را به نام خود نموده است یعنی از طریق اجرای ثبت یا دادگاه اقدامی نکرده است
ممنون میشوم راهنمایی فرمائید.

پاسخ ها :

مینا احمدی

مینا احمدی :

بله دادخواست مطالبه وجه و تاخير تاديه تا زمان اجراي حكم به طرفيت بانك ثبت بفرماييد

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

با سلام دادخواست بدهید و درآن تاخیر پرداخت را هم مطالبه کنید