مشاوره حقوقی رایگان - سند توقیف شده

بنده در سال 95 یک قطعه زمین را پس از تنظیم مبایعه نامه در مشاور املاک و تایید صحت و اعتبار اصل سند در محل دفترخانه اسناد رسمی خریداری اما پس از حدودا یک سال یعنی در سال 96 زمین در ارتباط با پرونده جعل و کلاهبرداری بازداشت شده و من اطلاعی نداشتم حال در سال جاری 99 متوجه شدم میخاستم بپرسم من که موارد قانونی را هنگام خرید خریداری کردم حال وضعیت زمین به چه صورتی است؟

پاسخ ها :

رضا  داستان

رضا داستان :

در صورتيكه از مرجع قانونى مالك اصلي آن مشخص شد شما بايد براى وصول خسارت به فروشنده مراجعه نماييد