برای دادخواست طلاق توافقی رونوشت عقدنامه را میتوانید از دفترخانه ای که عقد نموده اید دریافت کنید.و کد ملی کافیست.در خصوص شناسنامه نیز به نظر ضروری نباشد و با مدارک دیگری مثل گواهینامه میتوان احراز هویت نمود.البته وکیل نیز میتواند مدارک شما را برابر اصل نماید.
بله كليه اين مراحل توسط وكيل انجام ميشود و خود وكيل ميتواند مدارك شمارا برابر با اصل در پرونده مطروحه خود بنمايد
بادرود با رونوشت از دفترخانه وقوع عقد نکاح میتوان اقدام کرد طلاق توافقی همانطور که از نام آن پیداست یکی از روشهای طلاق بوده که در آن زن و مرد با قبول و توافق شروط خاصی از یکدیکر جدا میشوند در این نوع از طلاق زن و شوهر میبایستی در مورد کلیه مسائل مربوط به مهریه، نفقه، حضانت فرزندان و زمان و نحوه ملاقات، جهیزیه و اجرتالمثل و … توافق کنند. دادگاه با در نظر گرفتن این توافق گواهی عدم امکان سازش که یکی از مهمترین مدارک برای طلاق توافقی است صادر میکند. بعد از گرفتن گواهی عدم سازش، زوجین باید ظرف مدت سه ماه این گواهی را به یکی از دفترخانه های طلاق ارایه نمایند در غیر اینصورت این گواهی از درجه اعتبار ساقط شده و برای انجام آن میبایست دوباره دادخواست دهند. در این نوع طلاق نیاز به تعیین داور نیست، اما زوجین باید به مشاوره بروند. زوجین میتوانند جهت تسریع روند حق تجدیدنظرخواهی را به اتفاق ساقط کنند. و بهتر است با یک وکیل مشورت گردد.
با سلام میتوانید با همین مدارک وکالت در طلاق بدهید به وکیل دادگستری تا کارهای برای شما انجام دهد
© تمام حقوق این وبسایت برای مالک آن محفوظ می باشد. حق چاپ و نشر مطالب این وبسایت به صورت الکترونیکی یا غیر الکترونیکی محفوظ می باشد.