مشاوره حقوقی رایگان - حقوق کارمندان شرکتها

درود. برخی شرکتها حقوق کارمند را دو بخش واریز میکنند و بیمه را از بخشی از حقوق که معمولا وزارت کاری هستش، کسر میکنند. بخش دیگر حقوق را از حساب شرکت بصورت کارت به کارت واریز میکنند. ضمنا حقوق پرداختی بصورت پورسانت یا درصد نیست و طبق قرارداد حقوق ثابت هست اما دو بخش واریز میشود. سوال اینست که از نظر قانونی برای شرکتهای حقوقی، اینکار خلاف است یا مانعی ندارند؟

پاسخ ها :

محمد قرایتی ستوده

جناب آقای محمد قرایتی ستوده :

بعضی اوقات برای منطبق شدن باقوانین این شرکتها کارهایی میکننداگر حقی ازپرسنل ضایع نمیشود مانعی ندارد