مشاوره حقوقی رایگان - اثبات خیانت همسر

سلام. من همسرم حدود 5 ماه پیش با یک خانومی آشنا میشوند. وقتی من خونه نبودم اون را به خانه میارن. و بعد که فهمیدم جریان حل شد و الان دوباره در اینستاگرام دنبالش می کند و بهش پیام های عاشقانه فرستاده است. الان هم بنده اوایل بارداریم است. دیگه نمیتونم باهاش زندگی کنم برای طلاق میتوان کاری کرد؟ با اسکرین شات از حرف ها؟ من هیچ پشتوانه ای ندارم و هیچ پولی خانواده ام ترکم کردن.

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

پس میخواهید طلاق بگیرید کجا برید و چه کاری بکنید ؟؟؟؟؟؟!!!!!!!