مشاوره حقوقی رایگان - شک به خیانت همسر

گاهی در گوشی شوهرم از سوی خانم دوستش پیامک هایی همراه با الفاظ بسیار صمیمانه مشاهده کردم ولی همسرم مکالمه خودش رو پاک کرده بود و فقط جواب اون خانم رو من دیدم . به ایشون مشکوک هستم. آیا اگر از پیامک های این چنینی اسکرین شات بگیرم، و شکایت کنم ، شکایتم به جایی میرسه؟

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

میتوانید شکایت کنید قبل از 6ماه از ارسال پیامک ها نگذشته باشد استعلام مبشود

ابوالفضل میر جوادی

جناب آقای ابوالفضل میر جوادی :

با سلام ، صرف ارسال پیامک وچت در فضای مجازی ، جرم رابطه نامشروع را ثابت نمی نماید