مشاوره حقوقی رایگان - تماس ها و پیام های مشکوک

با سلام. از دوسال پیش متوجه تماس ها و پیام های مشکوک در گوشی همسرم شدم. در پرینت بانکی واریز پول به چند خانم بود. همچنین شارژهای زیادی خریداری و به شماره های مشکوک ارسال شده. ولی همسرم کاملا موضوع را انکار میکند. از دوسال پیش تا بحال این کار ادامه پیدا کرده است.
چگونه میتوانم بفهمم موضوع چیست؟ آیا باید شکایت کنم؟ به کجا مراجعه کنم ؟ لطفا راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .باارایه دلایل شکایت رابطه نامشروع ارایه دهید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام باتوجه به مدارکی که دارید رابطه نامشروع رامطرح نمایید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

با ارایه ادله شکایت تحت عنوان رابطه نامشروع ارائه دهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام باتوجه به مدارکی که دارید رابطه نامشروع رامطرح نماییداگر همچنان ابهام دارید یا نیاز به مشاوره بیشتر دارید تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان رابطه نامشروع شکایت کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با ارایه ادله شکایت تحت عنوان رابطه نامشروع ارائه دهید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با ارایه ادله شکایت تحت عنوان رابطه نامشروع ارائه دهید