مشاوره حقوقی رایگان - اثبات خیانت همسر

سلام. همسرم چند وقتی هست که به من خیانت میکند. چند روز هست که فهمیدم با یکی الی دو نفر در اینستاگرام و پیامک موبایل و واتساپ با هم چت میکنند و قرار میگذارند. بعضی از پیام ها هم اسکرین شات گرفتم و در گوشی همسرم هست. گوشی رو از او گرفتم و میگوید این ها رو من نفرستادم.
میخواستم راهنمایی ام کنید. میتونم اثبات کنم که به من خیانت میکند؟
چگونه باید شکایت کنم؟ راهنمایی ام کنید.

پاسخ ها :

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

سلام
از طریق دفاتر خدمات قضایی شکایت رابطه ی نامشروع رو مطرح کرده و مدارک و مستنداتتون رو به دادسرا ارائه کنید.