مشاوره حقوقی رایگان - اثبات خیانت همسر با استناد به اسکرین شات

سلام وقتتون بخیر.با چه مدارکی میشه خیانت شوهرم رو ثابت کنم با اسکرین گرفتن از تماسها و پیامها میشه کاری کرد؟ چند روزی میشه با خانومی صحبت میکنه که شماره هاشون رو دارم که تو فضلی مجازی کار نامشروع انجام میدهند.راهنماییم کنید لطفا

پاسخ ها :

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

میتوانید اقدام کنید ولی باید مدارک و مستندات بیشتری ارایه دهید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

خیر
این کار روابط نامشروع محسوب نمیشه باید در یک اطاق تنها گیر بیفتند