مشاوره حقوقی رایگان - اثبات خیانت زن

با سلام.
4 سال زنم با یکی از همسایه ها، که سال 95 رفت و آمد ما شروع شد، رفیق شده بود و از من مخفی کرده بود. من چند بار پی بردم ولی من رو گول زد و همیشه میگفت اون زنگ زده احوال زنش رو بپرسه و زنش جواب تلفن نداده و به من زنگ زده. سال گذشته فهمیدم با ماشین بیرون رفتن و قبل عید امسال یک بار اومده بود خونه ی من. من متوجه شدم ولی قسم میخوره هیچ کاری نکردن و زود رفته. من ازشون خیلی مکالمه ضبط کردم و پیامک دارم و حتی مکالمه تصویری کردن من دو تا اسکرین شات دارم که زنم با موی باز داره مکالمه میکنه. آیا این ها برای طلاق و زندانی کردن زنم و مرد همسایه کافی است؟
راهی برای اثبات رابطه جنسی هست که ثابت کنه در این 4 سال این کار تکرار شده؟ از راه مقعد یا واژن؟
آیا اگر سفته بگیرم فردا میتونم روش اقدام کنم؟

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بلی اگر یقین دارید شکایت کنید بهتر است وکیل بگیرید