درباره دادراه پایگاه دانش مقالات حقوقی نکات حقوقی

مشاوره حقوقی رایگان - فاصله بین دو ساختمان برای نورگیری و دیوار شخصی بین دو ساختمان

بنده ساختمان سه طبقه شرقی غربی دارم که از سمت شرق حیاط خلوت 2.5متری انداخته ام و پنجره گذاشتم و به باغ و حیاط همسایه مشرف است با این حال همسایه در کنار دیوار بین دوحیاط از سمت خودش میخواهد برای ارتفاع 12 متر با ستون قوطی ایرانیت بزند تا باغ و حیاطش دیده نشود، ولی جلوی نور من را میگیرد و بخاطر سرصدا هنگام وزش باد و بارش باران اذیت میشیم و از نظر استحکام بنا در این ارتفاع و بصورت یک دیوار امکان ریزش وجود دارد به چه صورت میتوانم مانع بشوم و طبق چه ماده و قانونی میتونم از طریق شهرداری و شکایت قضایی مانع بشوم؟

پاسخ ها

از طریق شهرداری پیگیری کنید 

❌ کامل‌ترین، صحیح‌ترین و مطمئن‌ترین پاسخ، در مشاوره حضوری یا تلفنی بدست می‌آید ❌

با درود و وقت بخیر

با توجه به مقررات شهرداری و ماده ۱۳۸ قانون مدنی، ساخت دیوار یا سازه‌ای که موجب مزاحمت، سلب نور یا ایجاد خطر برای ساختمان شما شود، ممنوع است و می‌توانید با شکایت به شهرداری برای توقف ساخت‌وساز غیرمجاز و طرح دعوی مزاحمت در دادگاه حقوقی با استناد به ماده ۲۱۹ قانون مدنی و بندهای مربوط به حفاظت از حق نور و آسایش اقدام نمایید

امیدوارم پاسخ خود را یافته باشید

 

موضوع به نظر می‌رسد مشمول بند ۲۰ ماده ۵۵ قانون شهرداری است از طریق این ارگان پیگیری کنید

شما می‌توانید دعوی مزاحمت را در دستور کار خود قرار بدهید تا رسیدگی قضایی صورت بگیرد. همچنین این امکان برای شما وجود دارد که از طریق شهرداری منطقه، این تخلف را گزارش دهید تا جلوگیری بشود.

سلام  خیر    پنجره  باید  مسدود گردد 

سلام  میتونید بر ماده 690 قانون مجازات اسلامی شکایت کنید بر اساس ماده 690 قانون مجازات اسلامی، هرگونه ایجاد مزاحمت یا ممانعت از حق برای همسایه، می‌تواند منجر به محکومیت به حبس از یک ماه تا یک سال یا پرداخت جزای نقدی شود. همچنین، دادگاه موظف است حکم به رفع مزاحمت صادر کند. 

با سلام 

مناسب ترین کار تامین دلیل است تا کارشناس اعلام نظر کند در خصوص وصعیت موجود و پس از نظر کارشناس، اقدام لازم انجام گیرد 

سلام
می‌توانید در شهرداری و دادگاه تقاضای جلوگیری از ساخت ایرانیت را به دلیل سلب آسایش و خطرناک بودن مطرح کنید.

تامین دلیل کنید  تا کارشناس اعلام نظر کند در خصوص وصعیت موجود و پس از نظر کارشناس،  می‌توانید با شکایت به شهرداری برای توقف ساخت‌وساز غیرمجاز و طرح دعوی مزاحمت در دادگاه حقوقیاقدام کنید

اگر موجب مزاحمت است میتوانید مانع شوید

با سلام

از طریق شهرداری می توانید موضوع را پیگیری کنید 

سوالات مرتبط

وکلای متخصص