با سلام اگر دلایل کافی بر جعلی بودن سند دارید هم از لحاظ امضا و هم از لحاظ تاریخ که مقدم زده شده باشد می توانید ادعای جعل کنید وگر نه اظهار تردید گزینه امن تری هست چرا که بار اثبات بر عهده ارائه کننده آن خواهد بود.
اگر مدارک مستند و محکمه پسند دارید برای جعل بهتر است به جعل استناد کنید در غیر این صورت بابت تردید اقدام کنید چرا که در صورت ادعای جعل شما باید دلایل اثباتی ارائه کنید اما در ادعای تردید طرف مقابل شما باید صحت را اثبات کند
سلام ادعای جعل
سلام امضای پدر را ارائه داده؟ پدر در قید حیات نیستند؟
با سلام اگر چنین کاری کردند می توانید ادعای انکار و تردید و یا ادعای جعل مطرح کنید و درخواست ارجاع به کارشناسی بدهید.
سلام نسبت به امضای خودتان ادعای انکار و نسبت به امضای شهود و سایرین ادعای تردید کنید . البته مبایعه نامه مقدم با مالکیت شما به نفع شماست احتمالا سوال را اشتباه مطرح کرده اید .
© تمام حقوق این وبسایت برای مالک آن محفوظ می باشد. حق چاپ و نشر مطالب این وبسایت به صورت الکترونیکی یا غیر الکترونیکی محفوظ می باشد.