با سلام شما چون جنس را تحویل گرفته آید و در قبال آن توافق کرده اید باید طبق توافق عمل کنید و متواری شدن نفر سوم ارتباطی به نفر اول ندارد شما نیز مثل نفر اول از نفر سوم ضمانت می گرفتید.
اگر خودرو را امانت گرفته باشید باید ان را مسترد کنید در مورد رسید پرداختی نیز میتوانید دادخواست دهید
ملزم به نوشته و امضای خود هستید و ادعای شما در این خصوص نیاز به ادله مطابق ماده 1257 و 1258 قانون مدنی دارد
شما طبق قرارداد منعقد شده فیمابین، وظیفه دارید که ماشین را به شخص خریدار تحویل بدهید. به احتمال زیاد، در دعوی طرح شده، محکوم به تحویل خودرو خواهید شد.
درود بر شما ؛ در فرض سوال متواری شدن شخص سوم به معامله و تعهدات شما نسبت به طرف اول مرتبط نیست . موفق باشید.
سلام نیاز به بررسی مفاد سند تنظیم شده است
باید خودرو را مسترد نمایید
درود.بهر حال اقرار شما سند مبني بر بدهکاری شماست مگر اینکه بتوانید با دلیل خلاف آن را اثبات کنید
با سلام. دعوی مطرح شده بر علیه باید مشخص باشد.اگر هر دو مدرک مبنی بر یک بدهی باشد مطالبه یکی از آنها ممکن خواهد بود. اگر دعوی مطرح شده در خصوص خودرو باشد امکان دفاع و ضمانت بودن معامله انجام شده وجود دارد.
© تمام حقوق این وبسایت برای مالک آن محفوظ می باشد. حق چاپ و نشر مطالب این وبسایت به صورت الکترونیکی یا غیر الکترونیکی محفوظ می باشد.