اصولاً در این موارد با توافق سایر مالکین پول بابت آب و برق مصرفی از ایشان گرفته نمیشود ولی شارژ ساختمان و هزینههای جانبی را باید به طور کامل پرداخت کنند
شارژ ساختمان که مربوط به هزینه های مشاعات ساختمان است در هر صورت توسط مالکان و ساکنین ساختمان باید پرداخت شود
سلام قاضی حکم به پرداخت شارژ ماهیانه خواهد داد؛ اینکه در خانه سکونت ندارد، دلیل نمیشود که شارژ ساختمان را پرداخت ننماید بلکه میبایستی شارژ را پرداخت کند.
سلام خیر مالکی به صرف اینکه مالک اون ملک هست موظفه به پرداخت شارژ هست هرچند تردد نداشته باشه حال چه فرد مالک ساکن آپارتمان باشد چه واحد وی خالی باشد در باره ضمانت اجرای عدم پرداخت شارژ ماده 10 قانون تملک اپارتمان این گونه مقرر کرده است که ابتدا هیئت مدیره با ارسال اظهار نامه از طریق دادگاه و نوشتن مبلغ مورد مطالبه آن را به وسیله اظهار نامه درخواست میکند. در صورتی که از مدت اظهار نامه 10 روز سپری شود و مالک باز هم پرداخت نکرد خود هیئت مدیره میتواند با صلاحدید خود مالک را از امکانات قسمتهای مشترک مثل شوفاژ، برق، گاز و… محروم کند و اجازه استفاده آن را به مالک ندهد. اگر باز هم مالک از پرداخت خودداری کرد هیئت مدیره میتواند از اجرای اسناد بر طبق اظهار نامهای که از قبل داشتند صدور اجراییه را برای مطالبه مبلغ تقاضا کند. از طرف دیگر میتواند به دادگاه مراجعه کنند و مطالبه شارژ را از طرق دادگاه نیز درخواست کنند. دادگاه در این مورد بدون نوبت رسیدگی میکند و حکم صادر میکند و واحدی را که بدهکار است از خدمات دولتی محروم مینماید و ممکن است فرد را تا دو برابر بدهی جریمه کند این مازاد جریمه برای خود قسمتهای مشترک استفاده میشود.
اصولا پرداخت شارژ ربطی به سکونت یا تخلیه بوودن ملک ندارد اما هزینه های مصرفی معمولا از واحدهای خالی اخذ نمیشودد بیشتر هزینه های نگهداری
قاعدتا باید بدهد. خیر مدیر ساختمان باید براساس قانون تملک با او رفتار کند
© تمام حقوق این وبسایت برای مالک آن محفوظ می باشد. حق چاپ و نشر مطالب این وبسایت به صورت الکترونیکی یا غیر الکترونیکی محفوظ می باشد.