مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه بدهی شارژ و تعمیرات وخریدهایی متعلق به مشاعات ساختمان

با سلام ، اینجانب از1402/11/1بعنوان مدیرساختمان 9واحدی سروستان (سه طبقه سه واحدی روی پارکینگ)انتخاب شدم ، یکی ازمالکین به بهانه عدم سکونت درواحدخود از پرداخت شارژو مشارکت درهرگونه اقدام ضروری و تصمیمات جمعی علیرغم تذکرات تلفنی وطی یک اظهارنامه قانونی به وی ابلاغ گردیده خودداری نموده ومینماید، مدیران قبلی در نگهداری مدارک پرداختیهای وجوه وفاکتورهادقت نداشته اند ، برای دادخواست مطالبه بدهیهای شارژوهزینه های آب وبرق وگازمشترک از سالیان قبل از سازمانهای مربوطه قابل استعلام است ، هزینه تعمیرات وخریدهای انجام شده که فاکتور نداریم را چه کنیم ؟ آیاکل بدهی شارژ ماهانه ساختمان وهزینه های اجرت وجنس خریداری شده راطی صورتجلسه ای کل مالکین امضا کنند دادگاه میپذیرد؟ یا الان فاکتوربگیریم؟ کلاچه مدارکی باید ارائه گردد؟ وکالت کاری به مدیرتوسط مالکین هم لازمه؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام باید مدارک مالی وجود داشته باشد تا بتواند اقدام مناسبی انجام داد