مشاوره حقوقی رایگان - مدیر ساختمان هستم . واحد خالی در ساختمان حق شارژ پرداخت نمیکند

با عرض سلام
یک واحد خالی در ساختمانی که من جدیدا مدیرش شدم حق شارژ پرداخت نمیکند .به مالک واحد خالی بصورت شفاهی اعلام کردم که شارژ رو پرداخت کند ولی زیر بار نمیرود
الان 7ماه است که حق شارژی پرداخت نکرده .لطفا راهنمایی بفرمایید باید چکار کنم

پاسخ ها :

امین بویک

جناب آقای امین بویک :

اظهارنامه بفرستید اخطار کنید که انشعاب قطع میشه اگه پرداخت نکنه

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

واحدی که خالی و استفاده نمی‌شود به پرداخت شارژ طبق قانون تملک آپارتمان ها خواهد بود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اظهارنامه بدهید و اگر ظرف ده روز اقدام نکرد میتوانید مانع استفاده از خدمات عمومی و اب و گاز مشترک شوید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید ابتدا برای ایشان اظهارنامه به صورت دقیق ارسال نمایید و سپس صورتجلسه تنظیم نمایید و بعد در شورا اقامه دعوا را بر علیه ایشان مطرح کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بدوا اظهارنامه ارسال کنید و سپس طرح دعوا کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اظهارنامه و سپس قطع بعضی اشتراکات و بعد تقدیم دادخواست

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اظهارنامه بدهید در صورت عدم اعتنا از طریق شورای حل اختلاف اقدام فرمایید.