مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه مهریه

سلام، وقت بخیر. بنده میخواهم مهریه ام رو مطالبه کنم. شرایط وکیل گرفتن رو ندارم و اطلاعی هم ندارم که چطور و چه موقع میتونم حساب بانکی همسرم رو مسدود کنم. لطفا واضح توضیح بدید برام، ممنون میشم.

پاسخ ها :

مطالبه مهریه از همسر مسدود کردن حساب بانکی برای مهریه مسدود کردن حساب بانکی مسدودی حساب مهریه مطالبه مهریه مهریه