مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

سلام، خسته نباشید. همسرم من رو از خونه بیرون کرده و بدون دلیلی خاص میگوید تو را نمیخواهم. الان هم قرار هست برود و دادخواست بدهد ولی از چندین ماه پیش تمام اموالش رو به نام مادرش زده است و الان هیچ مالی ندارد. آیا راهی هست که من بتونم مهریه ام که 72 سکه هست رو از ایشون بگیرم. ایشون زمینی به ارزش 700 میلیون دارد که چندین ماه پیش به نام مادرش کرده است و 3 تا ماشین که اون ها هم به نام مادرشون هست.

پاسخ ها :

سحر  دريابر

سرکار خانم سحر دريابر :

با سلام در خصوص اموالی که قبل از دادخواست شما انتقال یافته نمیتوانید اقدام کنید