مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه مهریه

سلام شبتون بخیر بد موقع مزاحم شدم گفتم پیام بزارم هر وقت دیدید جواب من رو بدید بی زحمت
من یک خانم هستم همسر من 5ماه به علت نامعلوم خونه رو ترک کرد ‌من بعد 5ماه مهریه گذاشتم اجرا و حالا از ترس یا هر چیزی برگشته اما اگر چند وقت دیگر دوباره همسرم این کاراش رو تکرار کنه من دوباره درخواست بدم اون با نقشه بگه که حقوقم به خاطر چک توقیف شده آیا من میتونم مهریه ام رو بگیرم یا نه؟

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم در این گونه مواقع با پلیس 110 تماس بگیرید تا صورت جلسه شود سپس سپس برای برگشت به خانه برای ایشان اظهارنامه ارسال کنید برای مهریه نیز اگر ایشان اموالی نداشته باشند یک چهارم حقوق ایشان توقیف خواهد شد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما هر زمانی می‌توانید مهریه خود را مطالبه کنید اما آن زمان مهم است که ایشان اموالی داشته باشد یا خیر در خصوص حقوق که بله امکان‌پذیر است