مشاوره حقوقی رایگان - اعتیاد همسر به شیشه

سلام. در سال 82 ازدواج کردم و دارای سه فرزند دختر به سن های 17 و 8 و 2 سال هستم و الان از سال 92 آقا به مصرف شیشه و کریستال کشیده شده و نه سر کار میرود و نه هم هیچ چی. من خودم میروم سر کار و اجاره خونه و خرج زندگی با سه تا بچه را میدهم و الان دیگر نمیتونم طاقت بیارم تا حرف میزنم میگیره وسایل رو میشکنه یا پرخاشگری میکنه و هزار تا بد و بیراه. حالا خواستم ببینم من بنده حقیر برای مهریه و نفقه اقدام کنم؟ چی کار کنم که از این بیشتر عذاب و رنج نکشم؟ از شما که من رو راهنمایی می کنید. کمال تشکر و قدردانی را دارم.

پاسخ ها :

خسرو شاهین

جناب آقای خسرو شاهین :

سلام میتوانید برای مطالبه مهریه از طریق اجرای ثبت اقدام کنزد و نفقه نیز از طریق شورای خل اختلاف و یا اینکه میتوانید توافقی از هم جدا شوید.