مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو برای مهریه

سلام. شوهرم تیرماه 97 ماشینش را از طریق مبایعه نامه در نمایشگاه به نام دوستش کرده است ولی پلاک آن به نام شوهرم است. ما در شهریورماه 97 عقد کردیم و من اسفند ماه 97 مهریه ام را اجرا گذاشته ام و شوهرم محکوم به پرداخت هر ده ماه یک سکه بدون پیش پرداخت شده است. این ماشین توقیف شده بود که متاسفانه بنده گول شوهرم را خوردم و آن را آزاد کردم. حالا من شکایت فرار از دین کرده ام که یک سال قبل از شکایت مهریه من، ماشین را به اسم دوستش زده و پلاک به اسم خودش است. آیا شکایتم به جایی میرسد و میتوانم ماشین را توقیف کنم؟

پاسخ ها :

سيد محمد سجادي

جناب آقای سيد محمد سجادي:

اگر بعد از طرح دعوی شما، مبایعه نامه را به تاریخ قبل تنظیم کرده باشد بله

رحیمه میرزایی

سرکار خانم رحیمه میرزایی :

نتیجه ای نمیگیرید ایشان قبل از ازدواج انتقال داده

یک وکیل

چون فروش ماشین قبل ازعقد وبه عبارت بهتر قبل ازمدیون شدن بابت مهریه صورت گرفته بعید به نظرمیرسد فراراز دینی صورت گرفته،شمابهتراست در دادگاه حقوقی به ملائت مالی همسرتون بابت دریافت ثمن ناشی ازبیع اشاره کنید