مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

سلام
همسرم ماشینم که در حال حاضر حدود 90 میلیون ارزش مالی دارد را توقیف کرده است و در خواست مهریه کرده است. و تنها دارایی بنده همین ماشین است. آیا ماشین را به عنوان مهریه می تواند بردارد ؟

پاسخ ها :

اکرم اسلامی

سرکار خانم اکرم اسلامی :

باسلام بله میتواند مگر اینکه خودرو وسیله معاش شما باشد

پرسشگر :

با توجه به شرایط بد اقتصادی و به اجرا گذاشتن مهریه ، اگر با ماشین در یک آژانس یا موسسه های مشابه ثبت نام کنم و با ماشین کار کنم باز هم ماشین جز مهریه محسوب میشود ؟ ( ثبت نام در موسسه ها بعد از رای دادگاه برای مهریه می باشد )

پرسشگر :

من پاسخي دريافت نكردم

بتول نيكخواه

سرکار خانم بتول نيكخواه:

سلام
بله ماشین به عنوان مال قابل توقیف میباشد