سلام پرونده نیاز به بررسی داره
با درودشکایت کیفری (با عنوان جعل و کلاهبرداری) به دادسرای عمومی محل وقوع جرم مراجعه کنید. استعلام از سامانه املاک (برای اثبات متراژ واقعی 93 متر). بررسی قولنامه اولیه (بین سازنده و فروشنده اول). شهادت شهود (اگر کسی حاضر بوده که فروشنده عمداً متراژ را تغییر داده است). در صورت اثبات جرم، فروشنده به حبس و رد مال به شما محکوم میشود. طرح دعوی حقوقی (برای استرداد مابهتفاوت یا فسخ معامله) - میتوانید به دلیل تخلف از شرط مساحت، معامله را فسخ کنید یا اختلاف قیمت 7 متررا بگیرید.
درود بله
بلی
نقض دادنامه بدوی با توجه به ادله و مدارک اعتراضی شاکی که موجب علم قاضی شود ، در مرحله تجدیدنظر امکان پذیر است
با درود پرسشگر ارجمند اری امکان پذیر است آرا صادره باید بررسی شود
با سلام رای دادگاه تجدیدنظر قطعی است
وکیل باید پرونده رو ببینه صرف توضیح شما کافی نیست
علم قاضی مطابق ماده 211 قانون مجازات اسلامی متصور است
قاضی نمیتواند بدون دلیل و صرفاً با “حدس” یا “نظر شخصی” رأی بده، بلکه علم او باید مستند و مستدل باشد
سلام و احترام در نظام حقوقی ایران، قاضی میتواند بر اساس علم قضائی خود (یعنی دانشی که از محتویات پرونده و رسیدگیهای انجامشده به دست آورده) رأی صادر کند، اما این علم باید مستند به دلایل موجود در پرونده باشد. رأی صرفاً بر مبنای "علم شخصی و ذهنی" قاضی بدون دلایل قابلقبول و مستند، قابل ایراد است. طبق ماده 211 قانون مجازات اسلامی: > «علم قاضی عبارت است از یقین حاصل از مستندات بیّن در امری که نزد وی مطرح است.» و طبق ماده 212 همین قانون: > «در صورتی که علم قاضی مخالف با دلایل قانونی باشد، باید مستدل و مستند به قرائن بیّن و معتبر باشد، در غیر این صورت آن علم معتبر نیست.» بنابراین: اگر قاضی تجدیدنظر بدون دلیل کافی و صرفاً بر پایه علم خود شما را محکوم کرده، شما حق اعتراض دارید. اگر رأی قطعی شده باشد، تنها راه شما اعاده دادرسی یا فرجامخواهی (در موارد خاص) خواهد بود، البته اگر شرایطش را داشته باشد. --- راهکار پیشنهادی: 1. مطالعه دقیق رأی دادگاه تجدیدنظر: ببینید آیا مستنداتی برای علم قاضی ذکر شده یا خیر. 2. اگر مستندات وجود ندارد یا ناکافی است: میتوانید با استناد به اصل 34 قانون اساسی و مواد 426 به بعد قانون آیین دادرسی کیفری، درخواست اعاده دادرسی دهید. 3. با یک وکیل مشورت کنید تا بر اساس متن رأی، امکان اقدام حقوقی بررسی شود. اگر خواستید، میتونید متن کامل رأی تجدیدنظر رو برایم بفرستید تا دقیقتر راهنماییتون کنم.
با سلام و ادب ادله ء اثبات با توجه به اهمیت 1. اقرار .2 شهادت .3. سند . 4 قسم . 5. علم قاضی اتفاقا به نظر بنده و خیلیها علم قاضی بعد از اقرار مهمترین دلیل اثبات است . اغلب درک عموم از علم قاضی شاید این باشه که قاضی خودش صرفا سه چهار سطر نوشتار موجود در شکایت یا دادخواست و دفاعیات رو خونده و با این خواندن و نوشتن ها خودش به این نتیجهء رای صادره رسیده،درحالیکه این تعریف و تعبیر از علم قاضی کاملا نادرسته . چون قاضی علاوه بر مطالعه ء نوشتار در شکواییه یا دادخواست و دفاعیات برای صحت سنجی اون شکایتها و دفاعیات از اشخاص و عناصر متخصص مثل کارشناس رسمی یا ضابط دادگستری برای تحقیق در جهت رسیدن به نتیجه استفاده میکنه که نظر اون کارشناسها در هر زمینه ای کاملا دقیق هست . چرا که به نظر بنده شاهد ممکن هست ساختگی باشه . سند ممکن هست نامعتبر یا جعلی باشه ولی علم قاضی بدست آمده از نظریات کارشناس در هر زمینه ای یا علم قاضی بدست آمده از تحقیقات ضابطین دادگستری خیلی دقیقتر و معتبرتر از اکثر شهادتهای شهود و اسناد میتونه باشه .
بعد از صدور حکم قطعی و اجراییه میتوانید دادخواست دهید
سلام رای قطعی شده است
© تمام حقوق این وبسایت برای مالک آن محفوظ می باشد. حق چاپ و نشر مطالب این وبسایت به صورت الکترونیکی یا غیر الکترونیکی محفوظ می باشد.