چرا هزینه برعهده معترض است همان نظریه قبلی را ملاک قرار می دهند دادسرا و دادگاه اینجوریه دیگه اطاله دادرسی دارند
با عرض ادب و احترام، در پاسخ به سوال شما پیرامون پرونده کلاهبرداری پیشفروش ساختمان، موارد ذیل را به استحضار میرساند اولا، در خصوص پرداخت هزینه کارشناسی، اصولا طبق قانون، هزینه کارشناسی بر عهده طرفی است که به نظریه کارشناسی اعتراض نموده است. بنابراین، در مرحله تجدیدنظر، پرداخت هزینه کارشناسی با معترضین به رای بدوی یعنی همان متهمین پرونده است. ثانیا، در صورتی که متهمین در مهلت مقرر نسبت به پرداخت هزینه کارشناسی اقدام نکنند، دادگاه میتواند از نظریه کارشناسی قبلی (مرحله بدوی) استفاده نموده و یا با استناد به سایر مدارک و قرائن موجود در پرونده، نسبت به صدور رای اقدام نماید. همچنین، دادگاه میتواند از کارشناس دیگری جهت بررسی موضوع استفاده نماید. ثالثا، طولانی شدن روند رسیدگی به پروندههای قضایی، امری ناخوشایند است، اما متاسفانه در سیستم قضایی ایران، به دلایل مختلف از جمله حجم بالای پروندهها و کمبود نیروی انسانی، این موضوع شایع است. شما میتوانید با پیگیری مستمر از طریق مراجع قضایی ذیصلاح، تسریع در رسیدگی به پرونده خود را مطالبه نمایید.
سلام کاربر گرامی هزینه کارشناسی: در مرحله تجدیدنظر (اعتراض)، معمولاً هزینه کارشناسی با شخص معترض است، مگر دادگاه تشخیص دهد طرف دیگر باید پرداخت کند. عدم پرداخت در مهلت 7 روزه: اگر معترضین هزینه را پرداخت نکنند، درخواستشان رد میشود و رای بدوی قطعی و لازمالاجرا میگردد. طولانی شدن پرونده: بله، چهار سال زمان زیادی است، اما متأسفانه در سیستم قضایی ایران این تأخیرها رایج است، خصوصاً در پروندههای پیچیده و پرشاکی
هزینه کارشناسی به عهده درخواست دهنده آن است که در نهایت محکوم علیه ملزم به پرداخت مطالب مطابق ماده 515 و 519 قانون آیین دادرسی مدنی است
با سلام. هزینه کارشناسی با مدعی و معترض میباشد. در صورتی که ظرف مهلت مقرر هزینه پرداخت نشود کارشناسی از دلایل معترض خارج میشود.
سلام هزینه اعتراض عهده معترض است اگر مبلغ را پرداخت نکنند همان نظریه قبلی معتبر است
نیاز به مشاوره تلفنی
بلی قطعا صحیح است و در صورت عدم پرداخت رد میشود
© تمام حقوق این وبسایت برای مالک آن محفوظ می باشد. حق چاپ و نشر مطالب این وبسایت به صورت الکترونیکی یا غیر الکترونیکی محفوظ می باشد.