سلام اگر پرونده جدید طلاق تشکیل شود و پرونده قبلی طلاق به هر دلیلی به مرحله اجرا نرسیده باشد، پرونده جدید، شرایط خود را دارد و هیچ ارتباطی به پرونده قبلی ندارد فلذا مهریه به قوت خود باقی میماند.
سلام و وقت بخیر خدمت شما کاربر محترم سایت دادراه با توجه به حجم و موضوع سوال بهتر است که پرونده مطالعه شود در شعبه قضایی
بله امکان مطالبه مهریه از طرف زوجه وجود دارد
سلام منظور تا زمانی است که حکم دادگاه معتبر است
با سلام با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.
خیر
سلام بذل مهریه فقط زمانی معتبر است که طلاق اجرا شود. طبق نظریه شماره 7/1402/225 اداره حقوقی قوه قضاییه، چون حکم قبلی اجرا نشده، بذل هم بیاثر است. یعنی همسرتان هر زمان خواست دوباره دادخواست بدهد میتواند مهریه را کم و زیاد یا کلاً بذل نکند.
اگر صیغه طلاق جاری نشود ، بذل مهریه و سایر حقوق مالی که برای انجام آن طلاق صورت گرفته، بلااثر است
پرونده جدید، شرایط خود را دارد و هیچ ارتباطی به پرونده قبلی ندارد فلذا مهریه به قوت خود باقی میماند.
کلمه مادام صراحت بر این موضوع دارد که تا هنگام طلاق جاری نگردیده بذل مهریه اثری ندارد
بهتر است از طریق تماس تلفنی مشاوره حقوقی دریافت نمایید
سلام بعد از صدور رای طلاق ، برای اجرای صیغه طلاق مهلت وجود دارد طبق قانون در صورت صدور رای قطعی طلاق در مقابل بذل مهریه و اگر در مهلت مقرر صیغه طلاق در دفترخانه طلاق جاری نشود زوجه می تواند در آینده درخواست مطالبه مهریه را نماید
با سلام با انقضای مهلت مقرر در دادنامه کلیه توافقات فی مابین کان لم یکن گردیده و عبارت پیشنهادی بودن بذل مهریه موید این معنا می باشد.
© تمام حقوق این وبسایت برای مالک آن محفوظ می باشد. حق چاپ و نشر مطالب این وبسایت به صورت الکترونیکی یا غیر الکترونیکی محفوظ می باشد.