براساس قانون جرایم رایانه ای (برگرفته از کتاب قانون مجازات اسلامی)، اگر کسی به صورت غیرمجاز وسایلی که نشان دهنده انتقالات ارتباطات غیر عمومی در سامانه های رایانه ای یا مخابراتی یا امواج الکترومغناطیسی، برای شنود کسی دیگر به صورت غیر مجاز استفاده کند، به شش ماه تا دو سال حبس و یا جزای نقدی از ده میلیون تا چهل میلیون ریال یا بنا بر نظر قاضی به هر دو مجازات محکوم خواهد شد.
سلام باید اثبات کنید ایشان نصب کرده
سلام شما باید در دفتر خدمات قضایی شکایت خود را مطرح و ثبت نمایید شما باید با ارائه دلایل و مستندات ادعای خود را اثبات نمایید
با سلام شکایت به نظر نتیجه ای نخواهد داشت
به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید
عمل ارتکابی جرم است به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید
سلام جرمی اتفاق نیفتاده است
درود بر شما. اثبات سو نیت ایشان بسیار دشوار است.احتمالا در دادگاه جهت دفاع عنوان خواهد نمود که برای اینکه دزد اگر ماشین را بدزدد گذاشته ام و شما نیز مطلع بوده اید!!!
بادرود جرمی محقق نشده است.
بستگی به احراز سوء نیت ایشان دارد که اثبات ممکن نیست یا مشکل است
چنانچه خودرو متعلق به خودشون هست جرمی واقع نشده
اگر در خودرو متعلق به خودشان باشد شکایتی قابل تصور نیست و بهتر است دوستانه موضوع را حل و فصل کنید
جرمی واقع نشده
دفترخدمات قضایی
© تمام حقوق این وبسایت برای مالک آن محفوظ می باشد. حق چاپ و نشر مطالب این وبسایت به صورت الکترونیکی یا غیر الکترونیکی محفوظ می باشد.