سلام طبق قانون وکالتنامه با فوت منفسخ می گردد دو اثر انگشت متفاوت از یک شخص امکانپذیر نمی باشد باید در مراجع قضایی شکایت مناسب صورت بگیرد و باید اسناد توسط کارشناس رسمی دادگستری کارشناسی گردد و باید مالکیت انتقال گیرنده احراز و اثبات گردد
سلام در چنین حالتی باید اعتبار اسناد رسمی بررسی شود. از نظر حقوقی، سند رسمی تا زمانی معتبر است که جعلی بودن آن در دادگاه اثبات نشده باشد. اگر متوفی دو سند رسمی (مثلاً دو قولنامه یا وصیتنامه محضری) به نام خود داشته باشد و اثر انگشت مندرج در آنها متفاوت باشد، به احتمال زیاد یکی از آن اسناد جعل شده است. تعیین اینکه کدام سند معتبر است، بر عهده کارشناس رسمی خط و انگشتنگاری خواهد بود. شما میتوانید از دادگاه تقاضای کارشناسی اثر انگشتهای موجود در اسناد را نمایید. کارشناس با تطبیق آثار انگشت با نمونه انگشت واقعی متوفی، اصالت هر کدام را تشخیص میدهد. سندی که اثر انگشتش با متوفی تطابق دارد، معتبر شناخته میشود و سند دیگر به علت جعل، باطل اعلام خواهد شد. طبق ماده 218 قانون مجازات اسلامی، جعل سند رسمی جرم است و سند مجعول هیچ اعتبار حقوقی ندارد. بنابراین بعد از نظر کارشناس و رأی دادگاه، سندی که جعلی تشخیص داده شود از درجه اعتبار ساقط شده و سند صحیح ملاک عمل قرار میگیرد.
سندی که با امضا و اثر انگشت شخص باشد و جعل صورت نگرفته باشد معتبر است
به نظر کارشناس تشخیص خط امضا یا مهر دارد
با سلام در اینگونه موارد در صورت اختلاف موضوع به کارشناسی ارجاع می شود و تشخیص اصالت با کارشناس رسمی دادگستری است که دادگاه نیز طبق نظر کارشناس اظهارنظر خواهد کرد.
اسنادی که مجعول است فاقد اعتبار می باشد.
کارشناس رسمی دادگستری؛ صحت و سُقمِ اسناد مشارالیه را مشخص خواهد نمود.
موضوع باید مورد خط شناسی و استکتاب قرار گیرد تا کارشناس در خصوص جعلیت سند اظهار نظر کند
سلام با بررسی کارشناسی در مورد اصالت اسناد اظهار نظر خواهد شد
اظهارنظر در این خصوص در صلاحیت کارشناسان رسمی دادگستری است
سلام قانونا وکالت نامه با فوت هر یک از طرفین باطل می شود الان هر دو نا معتبر هستند. "اگر به راهنمایی بیشتری نیاز دارید می توانید طریق گفتگوی تلفنی هم می توانید مشاوره بگیرید
© تمام حقوق این وبسایت برای مالک آن محفوظ می باشد. حق چاپ و نشر مطالب این وبسایت به صورت الکترونیکی یا غیر الکترونیکی محفوظ می باشد.