مشاوره حقوقی رایگان - برآورد دیه در سال 99

پارگی کبد قطعات 6 و 7 و 9
پارگی درجه چهار کلیه
شکستن اسکاپولای سمت راست
اسیب عصب اولنار
جراحی روی شکم
شکستگی لگن
سوراخ شدن ریه ها و ورود هوازیر جلد قفسه ی سینه آمفیزم
تعبیه ی لوله ی سینه در دوطرف و در آخر تعبیه ی لوله در نای تراکستومی
پارگی دامیه ابرو سمت چپ، پیشانی، روی دست در دو ناحیه، زانوی راست، زانوی چپ، سر در دو ناحیه، قفسه ی سینه، ارنج، جوشگاه ساییدگی دامیه ساعد دست راست، پاشنه ی پای چپ، بازوی سمت راست، آرنج دست چپ، پشت باسن،
بی هوشی طولانی مدت ...
و اینکه سال 98 تصادف کردم ولی تا به امروز طول درمان طول کشید آیا بیمه به نرخ سال 99 دیه را پرداخت میکند

پاسخ ها :

محمد حسن  عليزادگان مقدم

محمد حسن عليزادگان مقدم :

استان :

ببخشید اگر جدول کامل مبلغ دیه را می‌خواهید باید زمان بگذارید بعد از اینترنت جدول دیه 99 را با تمام مواردی که اعلام کردید بگیرید و در خصوص اینکه آیا سال 99 پرداخت شده باید به همان سال پرداخت گردد بعد بیمه هم موظف است به نرخ سال صدور رای و پرداخت آن را بروز بدهد مگر اینکه از ناحیه شما در تایید پزشک کوتاهی شده باشد