سلام بله محاسبه خواهد شد.
شرط تنصیف یکی از شروط ضمن عقد است و شوهر باید این امر را قبول و امضاء کرده باشد، و زوجه ناشزه نباشد. ثانیا،اموال در زمان زوجیت بدست آمده باشد. ثالثا،دادخواست طلاق صرفا از ناحیه زوج باشد. رابعا، اموال در زمان طلاق موجود باشد. خامسا،ممکن است بین 5تا50درصد متغیر باشدبستگی به تصمیم دادگاه دارد،شامل اموالی که به ارث رسیده نمیشود. بعد از طلاق به وجود میآید و قبل از آن قابل مطالبه توسط زوجه نیست
سلام، بستگی به این دارد که خرید مال قبل از ازدواج یا بعد از ازدواج بود. اگر قبل از ازدواج بوده که تنصیف نمی شود چون مبلغی که در مقابل پرداخت شد شما زندگی مشترکی نداشتید، در غیر این صورت بله مبلغ مذکور هم جز دارایی بحساب می آید اما الزامی برای قاضی نیست که آن را هم در نظر بگیرد با توجه به مدت زندگی مشترک و تعهدات طرفین دادگاه حداکثر تا نصف دارایی را حکم به تنصیف می دهد ممکنه یک چهارم کمتر هم باشه.
مالی که هنوز تعیین تکلیف نشده محاسبه نمیشود
باسلام بله
با سلام زوج اموالی را که از زمان عقد به دست آورده شامل تنصیف دارایی می شود.
هر مالی که حین ثبت طلاق بالفعل در حساب محکوم علیه یا به نام ایشان باشد محکوم به تقسیم تا نصف از یک ریال تا نصف میباشد
درود بر شما، در صورتی که پروندهای در دادگاه در جریان باشد که به موجب آن زوج برای بازپسگیری پول منزل از شما شکایت کرده باشد و این موضوع به دلیل کلاهبرداری باشد، معمولاً در هنگام تنصیف دارایی در دادگاه طلاق، تنها اموال مشترک که در طول زندگی مشترک به دست آمده، محاسبه میشود. اما از آنجایی که منزل در حال حاضر خارج از ید شما است و در فرایند قضائی قرار دارد، اگر حکم به بازگشت آن به زوج داده شود یا پول آن به زوج پرداخت شود، ممکن است بسته به نحوه رسیدگی و حکم صادره در دادگاه، این مال یا مبلغ در فرایند تقسیم داراییها در نظر گرفته شود. با آرزوی موفقیت
سلام؛ بله؛ این مال هم جزء اموال زوج به حساب میآید که در زمان تقدیم دادخواست طلاق، به نحوی در مالکیت ایشان قرار داشته است فلذا تنصیف دارایی شامل آن میشود.
هر چیزی که سندی و یا طبق حکم دادگاه به تام زوج باشد و شرایط تنصیف وجود داشته باشد بله
سلام بله محاسبه میکند
هر مالی که بعد از عقد بدست آورده اید محاسبه می گردد
سلام این مال ثابت نیست و متزلزله نمیشه به عنوان مال حتمی حسابش کرد
با سلام چنانچه اون پول در حساب زوج مستقر شود بله میتوانید استناد کنید
بله
بلی محتملاست
نیاز به بررسی دقیفتر دارد
با سلام و احترام در خصوص موضوع فوق تا زمانی که نسبت به شکایت فوق رسیدگی نشود و اتمام نرسد نمیشود اظهار نظر نمود. در خصوص موضوع دیگر اینکه اگر تنها دارایی زوج تنها همان منزل فوق باشد جزء مستثنیات دین محسوب و شامل شرط تنصیف نمیشود. البته نکته ی مهم اینکه باید دید در عقد نامه آیا شرط تنصیف قید شده است یا خیر؟
© تمام حقوق این وبسایت برای مالک آن محفوظ می باشد. حق چاپ و نشر مطالب این وبسایت به صورت الکترونیکی یا غیر الکترونیکی محفوظ می باشد.