مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

مردی که یک اپارتمان کوچک در تهران دارد و اقدام به طلاق همسر خود کرده و همسرش راضی به طلاق نیست ایا برای پرداخت مهریه و تنصیف اموال منزل جزو مستثنیات دین محسوب میشود ؟! باتوجه به اینکه تنها ملکی است که سندش به نام مرد است و صد میلیون پول در حساب خود داشته که برای نپرداختن مهر ادعا به مقروض بودن کرده است.

پاسخ ها :

بهشاد  بهپوری

جناب آقای بهشاد بهپوری:

سلام
براي پرداخت مهريه بله جز مستثنيات دين است ولي در شرط تنصيف مستثنيات دين وجود ندارد و با جمع شرايط ان مي توان شرط را اجرا كرد .
در خصوص پول در حساب هم صرف ادعا براي رفع توقيف از حساب كافي نيست و شخص ثالث كه طلبكار هست مي تواند با ارائه اسناد طلب خود به توقيف حساب اعتراض كند ولي خود زوج همچين حقي را ندارد

محمد خادمي حمید

جناب آقای محمد خادمي حمید:

با شرط ضمن عقد شما مالک نیمی از دارای وی هستید لذا مستثنیات حاکم نیست .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
/در صورت مطالبه مهریه منزل مستثنیات دین محسوب می شود.
در خصوص تنصیف دارایی اگر مرد بعد از ازدواج به دست آورده باشد تحت شرایطی بین آنها تقسیم می شود./