بله امکان دارد
سلام؛ حق طلاق برای همسر اول بوجود آمده است و با طلاق همسر دوم، حق طلاق همسر اول از بین نمیرود.
در صورتی که مردی بدون اجازه همسر اول ازدواج مجدد کرده باشد و پس از مدتی همسر دوم را طلاق دهد، همسر اول میتواند درخواست طلاق از دادگاه کند، ولی موضوع بستگی به شرایط خاص و توافقات قبلی و همچنین شروط 12گانهای که در سند ازدواج آمده، دارد. در این شرایط، برخی از نکات حائز اهمیت به شرح زیر هستند: 1. حق طلاق: طبق قانون، در صورتی که در عقدنامه به همسر اول حق طلاق داده شده باشد (به عنوان یکی از شروط 12گانه)، همسر اول میتواند از دادگاه درخواست طلاق کند. اما اگر چنین شرطی در سند ازدواج وجود نداشته باشد، همسر اول به طور مستقیم نمیتواند درخواست طلاق کند و باید از طریق دادگاه اقدام کند. 2. ازدواج مجدد بدون اجازه همسر اول: ازدواج مجدد بدون رضایت همسر اول، به خودی خود موجب فسخ یا طلاق نمیشود، مگر اینکه در شرایط خاصی مانند نارضایتی همسر اول یا عدم رعایت حقوق وی، او بتواند از دادگاه درخواست طلاق کند. 3. درخواست طلاق بعد از طلاق همسر دوم: پس از طلاق همسر دوم، اگر مرد دوباره تصمیم به ادامه زندگی با همسر اول بگیرد، همسر اول حق درخواست طلاق ندارد مگر اینکه خود او به دلایلی مانند عدم توافق یا شرایط خاص بخواهد این اقدام را انجام دهد.
سلام بله چون شرط طلاق محقق شده است
موضوع اختلافی است اما به نظر اینجانب بله این امکان وجود دارد
سلام و احترام اگر همسر اول شروط ضمن عقد مثل حق طلاق داشته باشد یا ازدواج مجدد بدون اجازه دادگاه انجام شده باشد، میتواند مبنایی برای درخواست طلاق باشد. اینکه سالها از طلاق همسر دوم گذشته، مانع طرح دعوای طلاق از سوی همسر اول نمیشود ولی باید از شرایط دیگر نیز مطمئن شد.
بله
با سلام بله در هر صورت حق طلاق ایجاد شده و اسقاط آن نیاز به دلیل دارد
با سلام همسر اول می تواند دادخواست طلاق دهد
با ازدواج شرط محقق شده و میتواند به وکالت طلاق بگیرد
ممکن است
بله
بله با توجه به اینکه شرط طلاق محقق شده
با توجه به قاعده فقهی زوال به نظر میرسد که با طلاق زوج حق طلاق زوجه زائل شده است با این حال به نظر قاضی بستگی دارد
بله
سلام و عرض ادب اگر شرط حصول وکالت در طلاق برای زوجه بعلت ازدواج مجدد زوج در داخل سند نکاحیه به امضای زوج رسیده باشد؛ به محض وقوع ازدواج مجدد، وکالت در طلاق برای زوجه اول حاصل گردیده و طلاق یا عدم طلاق زوجه دوم، ربطی به حق طلاق حاصله برای زوجه اول ندارد.
سلام بله در صورت ازدواج مجدد زوج و سپس انجام طلاق ، امکان اقامه دادخواست طلاق با استناد به شرط مندرج در عقدنامه نکاح وجود خواهد داشت حتی زوجه می تواند شکایت کیفری بر علیه زوج مطرح نماید ولی اگر عقد نکاح دوم منجر به طلاق شده باشد در دعوای طلاق امکان دفاع توسط شما وجود خواهد داشت
موضوع میتواند از مصادیق تخلف از شروط ضمن سند نکاحیه بوده و ایجاد طلاق برای زوجین نماید با داشتن حقوق مالی ماده 29 قانون حمایت خانواده از جمله مهریه و غیره
© تمام حقوق این وبسایت برای مالک آن محفوظ می باشد. حق چاپ و نشر مطالب این وبسایت به صورت الکترونیکی یا غیر الکترونیکی محفوظ می باشد.