مشاوره حقوقی رایگان - اخراج از ارتش

باسلام، من با داشتن 19 سال و 5 ماه خدمت در کمیسیون 104 حکم اخراجم را زدند و من میخواهم در دیوان عدالت اداری اعتراض کنم آیا امیدی هست که برگردم سر خدمتم،. با تشکر از راهنمایی و لطف شما

پاسخ ها :

سيد مسعود  نجيبي

جناب آقای سيد مسعود نجيبي :

با سلام بله میتوانید با مدارک و دلایل متقن پیش بروید انشاالله حکم اعاده به خدمت شما صادر میشود

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

نیازمند بررسی اسناد و مطالعه پرونده و شرح ماوقعه دارد علی القاعده با این مدت خدمت و حکم اخراج جرم باید سنگین و یا بحث های نامشروع بوده باشد