مشاوره حقوقی رایگان - بازگشت به خدمت ارتش بعد از اخراج

با سلام واحترام خدمت وکلای عزیز
جسارتا راهنمایی مبنی بر حکم سیستمی اخراج پرسنل ارتش به خاطر فرار بالای شش ماه داشتم که محکوم در دادسرای نظام به دلیل نداشتن عذر موجه شدند. آیا در صورت داشتن گواهی استراحت پزشکی مبنی بر روز های آخر شش ماه که استراحت در منزل بوده و به تایید امور درمان نیرو رسیده باشد که اون زمان اراِِئه نداده بعد بیست ماه امکان پذیر هست؟ چطور میتونه به حکم دادسرای نظام با تکیه به این دلیل اعتراض کند و نتیجه بگیرد؟
آیا داشتن بیماری آنفولانزا و کرونا دلیل موجه حساب میشود با مدارک تقدیمی تایید شده؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

درود
موضوع شما مشمول قوانین درون سازمانی ارتش می‌باشد از آنجا استعلام بگیرید
در صورت نیاز به مشاوره بیشتر تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده از ارگان مربوطه می توانید موضوع را پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله احتمالش وجود دارد جلسه رسیدگی صرفاً بابت همین است که طرفین ادعاها و موضوعات خود را بیان نمایند