مشاوره حقوقی رایگان - اخراج از ارتش

سلام. من 25 سال و سه ماه خدمت در ارتش دارم بنا به دلایلی چندین مرتبطه غیبت داشتم و حتی به دادسرای نظامی معرفی شدم و با پرداخت 800 هزار تومن گفتند که برو به یگانت ، ولی در مراجعه به یگان دژبان گفت که فرمانده اجازه ورود شما را به پادگان نمیدهد رییس دژبان با جانشین هماهنگ شد ایشان هم گفتند هر چی فرمانده گفته ، من و داخل پادگان راه ندادند و برام غیبت رد کردند و الان هم حکم اخراج امده برام ، ایا میشود درباره این حکم کاری کرد و یا کنسلش کرد ، ممنون و تشکر .

پاسخ ها :

اخراج از ارتش به دلیل غیبت اعتراض به اخراج از ارتش اخراج از ارتش قوانین اخراج از ارتش بازگشت به خدمت ارتش غیبت از خدمت ارتش ارتش