مشاوره حقوقی رایگان - اخراج از ارتش

باعرض سلام و ادب. من حدود 14سال و 9 ماه در نیروی زمینی ارتش خدمت میکنم و دوبار در ارزیابی سالیانه پرسنل نیروی زمینی رتبه عالی رو بدست آوردم حالا برای اولین بار در طول خدمتم بعلت غیبت بیشتر از 6ماه و گزارش فرار به دادسرای نظام معرفی شدم که به پرداخت جزای نقدی محکوم شدم ولی بعد از اینکه حکم صادر شد مدارکی پیدا کردم که دال بر حضور من در سر یگان خدمتی بوده و با هماهنگی قاضی پرونده به حکم صادره اعتراض کردم و دادگاه اعتراضم رو پذیرفت و پرونده رو به دادگاه تجدیدنظر ارجاع داد حالا با ارائه مدارک ارائه شده به دادگاه که ضمیمه پرونده شده مدت غیبت من حدود یک هفته بیشتر از 6 ماه می باشد. آیا زمانی که دادگاه بخاطر غیبت بیش از 6ماه نفر خاطی رو به جزای نقدی محکوم میکنه باز هم نفر رو از ارتش اخراج میکنند؟ آیا امکانش هست بخاطر یک هفته بیشتر از 6 ماه نفر اخراج بشه؟

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

فرار بیش از 6 ماه علاوه بر قوانین جزایی بناب مقررات نیروهای مسلح نیز موجب اخراج اداری است