مشاوره حقوقی رایگان - سوء استفاده از سفید امضا

سلام، خسته نباشید. یک نفر امضا و اثر انگشت بنده را پایین برگه نصف آچار جعل کرده و با دستخط خودش و نوشته کاربنی و بدون تاریخ و تنها با امضا ولی بدون اثر انگشت خودش و بدون شاهد ادعای صلح با بنده در قبال دو کیلو نمک کرده. که در قبال آن بنده چک‌های ایشان را پس بدهم. در ضمن پنجاه میلیون از بدهی‌های ایشان به دیگران را قبول کنم. دادگاه ارجاع به کارشناسی داده یک نفره گفت امضا و اثر انگشت متعلق به بنده می‌باشد و سفید امضا نیست. ولی سه نفره، گفته امضا و اثر انگشت متعلق به بنده است ولی کاغذ در دو مرحله نوشته شده و از دو کاربن استفاده شده و از سه خودکار استفاده شده و کلا سفید امضا می‌باشد. حالا با اعتراض ایشان به پنج نفره رفته هنوز جواب نیامده. ولی کارشناس پنج نفره خودش گفت این کاغذ مشکل دار هست. حال سوالم این جاست با این شرایط اصلا همچین کاغذی در دادگاه قابل قبول هست؟ قاضی گفته برید کارشناسی و احتمالا نظر پنج نفره با این تفاسیر چیست؟ در ضمن امضا منتسب به بنده با خودکار است ولی متن کاربنی و بین آخرین کلمه متن و امضا منتسب به بنده فاصله افتاده؛ که با چهار ضربدر کاربنی پر شده که این خود نشان دهنده این است که، متن را به امضا رسانده‌اند. با تشکر

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

در صورت اثبات جعلی بودن، طرف شما مورد تعقیب قضایی قرار خواهد گرفت