مشاوره حقوقی رایگان - شرکت سهامی خاص

با عرض سلام و خسته نباشید من عضو یک شرکت سهامی خاص هستم که در سال 83 تاسیس شده و 27 درصد سهام را مالک هستم که پس از گذشت 11 سال از بهره برداری از شرکت تعدادی از سهام داران ادعای این رو داشتن که در بدو تاسیس اورده ی بیشتری را هزینه کردن و کل حساب ها رو سود مرکب ماهیانه 2 درصد به مدت 11 سال به حساب ها اضافه کردن الان اعداد به قدری بزرگ شده که حساب ها قابل درک نیستن ایا این کار قانونی هست یا نه ؟؟و ایا ربا محسوب میشود ؟؟

پاسخ ها :

سود سهام در شرکت سهامی خاص سهام در شرکت سهامی خاص ربا شرکت سهامی خاص سود سهام سهام