مشاوره حقوقی رایگان - نحوه اثبات جانبازی اعصاب و روان

با سلام ،
پدر بنده حدود سال 66 در برای حضور در جبهه برای آموزشی به یکی از پادگان های افسریه فرستاده میشه ، در طی عملیات آزمایشی خشم شب بدلیل سر و صدای تیر اندازی و موج آن از ارتفاع سقوط میکنه و بر اثر ضربه شدید به سر بیهوش میشه ، بعد از آن که بهوش میاد سرش به شدت تورم داشته تا مدتی چیزی از حادثه بیاد نمیاورده ، دیگر به پادگان نرفت و بعد از آن در طی چند ماه کم کم علایم بیماری اعصاب و روان بروز پیدا میکنه ، بعد از چند سال درگیری دوبار در بیمارستان اعصاب مهرگان بستری میشه و بیماریش رو کنترل میکنن اما باز سال پیش بعد از بیست و ‌چند سال بیماریش وخیمتر شد و سه بار در بیمارستان مهرگان ایران و میمنت بستری و تحت درمان قرار گرفت .... با این حال در این سالها بدلیل شدت بیماری چندان توانایی دنبال کردن و اثبات جانبازی را نداشته و در طی این سی سال بسیار از کار افتاده شد بطوری که در مدرسه دیگر تدریس نمیکرد و شغل بی استرس کتابداری رو انتخاب و سپس خیلی زود خود را بدلیل از کار افتادگی بازنشست کرد و توانایی شاغل بودن ندارد و درامد ناچیزی معلمی هم کفاف درمان و بستری هایش را ندارد. پرونده حضور در آموزشی او هنوز در پادگان وجود داره و همراه او دونفر از همکارانش هم در ان پادگان بودن اما پدر بدلیل بیماری اعصابش نام انها را نمیگوید (بیماری اسکیزوفرنی و بدبینی ناشی از این بیماری).... و نمیدانیم که چطور میتوانیم برای اثبات جانبازیشان اقدام کنیم،لطفا راهنمایی کنید ممنون میشم

پاسخ ها :

ایرج بهشتی نژاد

ایرج بهشتی نژاد :

با مدارک بیمارستانی و دوره اموزش سال 66 به بنیاد جانبازان مراجعه کنید و درخواست بررسی مدارک با توجه بیماریش که ناشی از ان حادثه بوده را بنمایید ان شاالله نتیجه بگیرید اگر نشد به دیوان عدالت اداری شکایت کنید