مشاوره حقوقی رایگان - معلول خدمتی در ناجا

با سلام. بنده سال 98 در حین انجام وظیفه و در اجرای طرح جمع اوری معتادین متجاهر اعزام که در محلی با احدی از انها درگیر و باعث شکستگی و جراحت انگشت دست راستم شد که در کمیسیون 140 ناجا رای معلول خدمتی 5 درصد زدن واسم. حال با توجه به نظر پزشک فوق دست مبنی بر دائمی بودن عارضه و مشکل دار بودن انگشتم خواستار جانبازی می باشم. آیا راهی هست که رای کمیسیون 140 را نقض کنه و رای به جانبازم بده؟ چه ماده ای آن رای را نقض میکند؟ معلول خدمتی هیچ کارایی نداره و انگشت من دیگر درست نمیشه. چکار کنم ؟
با تشکر از شما وکلای محترم

پاسخ ها :

احراز جانبازی در حین خدمت جانبازی در حین خدمت جانبازی معلول خدمتی ناجا