مشاوره حقوقی رایگان - بازگشت بکار

سلام علیکم. بنده تیر ماه 98 از شرکتی که ده سال انجا مشغول بودم بعلت تعدیل نیرو اخراج شدم و در طول این مدت بیمه بیکاری میگرفتم. الان مجددا به همان شرکت قبلی بازگشت کردم و مشغول هستم. ایا الان حقوق من بر مبنای حداقل حقوق است یا اینکه با توجه به سابقه ده ساله من افزایش حقوق 99 شامل من میشود ؟ ضمنا بیمه بنده در زمانی که شرکت نبود از طریق بیمه بیکاری استمرار داشت. با سپاس فراوان

پاسخ ها :

کاظم نوربخش

جناب آقای کاظم نوربخش :

سلام
دعوت بکار شما و انعقاد قرارداد در واقع قراردادی جدید محسوب میگردد که حقوق و مزایای شما طبق توافق بر اساس ضوابط قانون کار میباشد که در هر صورت نمیتواند کمتر از حداقل حقوق کار تعیین شده سال99 باشد