مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو مبایعه نامه ای

سلام بنده چند ماه پیش خودرو ای را شخصی خریداری کردم و مبایعه نامه در نمایشگاه نوشته شد.(بدون استعلام گرفتن از پلیس راهور)
تا اینکه یک هفته پیش خودرو رو به پارکینگ منتقل کردند و وقتی به پلیس راهور مراجعه کردم گفتن از کرج دستور توقیف داره از چند ماه قبل تر از اونی که من ماشین رو بخرم.
الان میتونم مبایعه نامه رو فسخ کنم و پولم رو پس بگیرم یا خیر؟
در غیر اینصورت برای رفع توقیف چه باید کرد؟

پاسخ ها :

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

باسلام بستگی دارد به اینکه چرا توقیف شده است ،به پلیس راهور مراجعه وعلت توقیف را سوال کنیدپس از گرفتن جواب مجددا سوال خود را مطرح نمایید