مشاوره حقوقی رایگان - سلام میخواستم ببینم از کسی که به هردلیل قانع کننده برای خودش به منزل و موبایل ما زنگ میزند و فحاشی

سلام میخواستم ببینم از کسی که به هر دلیل قانع کننده برای خودش به منزل و موبایل ما زنگ میزند و فحاشی میکند میتوان شکایت کرد؟ اگر میشود اولین اقدام چیست و کجا باید بروم (ساکن تهران میباشم) چندین بار هم از ایشان خواستم که این کار را ادامه ندهد
باز ایشان تماس میگیرد و فحش های بدی میدهد و هم چنین یکی از اس ام اس های ایشان را نگه داشته ام که نفرین کرده و فحش داده است لطفا راهنمایی بفرمایید در ضمن ایشان قبلا با پدر من یک ساختمانی را به صورت مشارکت ساخته اند پدر من طبق بندهای قرارداد جلو رفته و الان کار 3سال تمام شده و خانه ها فروخته شده ولی ایشان هم چنان مصر هستند که ما به او بدهکار هستیم به این علت با ما تماس میگیرد و فحاشی میکند ما چندین با به ایشان گفتیم برود از ما شکایت کند و بند بند قراداد را به دادگاه نشان دهد ببیند حق با کیست ولی ایشان فقط شب و روز به تلفن و موبایل ما تماس میگیرد و فحش میدهد از شماره های مختلف ما کلافه شده ایم الان 1سال است به ما زنگ میزند و فحش میدهد ولی چون پدر من از دادگاه و شکایت خوشش نمیاد ماهم تا الان کاری نکرده ایم ولی دیگر جانمان به لب رسیده اگر میتوانید لطفا کمکمان کنید.
با تشکر

پاسخ ها :

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.به استناد پیامکی که فرستاده می توانید شکایت کنید