مشاوره حقوقی رایگان - خیانت زنم

با عرض سلام
مختصر سوال میکنم
خانم من از حدود 6 سال پیش وارد چند رابطه شد
1 رابطه 6 سال پیش که فقط تلفنی بود و وقتی من متوجه شدم ایشون خودشو اصلاح کرد و با معذرت خواهی زیاد بخشیدمش
رابطه بعدی که فهمیدم حدود بهمن 97 بود که چند عکس لخت از خودش و یه پسر دیگه توی تلگرام بود که حقیر بخاطر داشتن دو دختر و علاقه خودم بهش بخشیدمش ولی اینترنت ازشون گرفتم و ایشون قول اصلاح داد ولی اصلاح ایشون فقط در حد نقش اونم تا یکماه بود و ایشون همیشه با سر و صدا و بازگو کردن یک سری مشکلات مالی صورت حق به جانب میگرفت و میگفت با هیچکس رابطه نداره تا مرداد 98 که ایشون رفتن شهرستان خودشون و تهدید به طلاق کردن و منم بدون اینکه ایشون بفهمن اطلاعات گوشیشونو ریکاوری کردم که متوجه شدم دفعه قبل (بهمن97) وارد رابطه های خیلی بد در حد سکس چت شدن و بعد اون زمان (بهمن97) ایشون با اینکه قول اصلاح داده بودن ولی باز از طریق تماس و پیامک با چند نفر از جمله همان فردی که سکس چت داشتن رابطه داشتن همه چیز رو کتمان کرد تا حقیر این اسناد را برای خواهر بزرگش بازگو کردم و با پادرمیانی و قول اصلاح و جبران باز بخشیدم ولی ایشون فقط تا یکماه نقش بازی کردن و باز دعوا انداختن همه مشکلات زندگی سر من و ... و اینجوری خودشونو خوب جلوه دادن و من بد ..
بعد تعطیلی مدارس بخاطر کرونا ایشون رفتن شهرستان خودشون و ما اونجا بحث کردیم و همه خواهر و برادر و ... منو مقصر کردن با این حال من از کارهای وی چیزی نمیگفتم ولی ایشون عصبانیت منو میدونست و من بهش میگفتم تو قول دادی اصلاح بشی ولی نشدی ..
حقیر چون با کسی صحبت نمیکردم تصمیم گرفتم مدتی ایشون تنها باشه شاید خوب بشه ولی بعد سه ماه از طرف محضر یه نامه پستی برام اومد مبنی بر اینکه ایشون تقاضای مهریه کرده، منم رفتم شهرستان، ایشون کلا عوض شده و انگار نه انگار چکارها کرده و به من گفت که میخاد اونجا باشه، من فقط حق دارم بچه هامو ببینم و برگردم محل سکونت، تا حدی که ایشون یه جورایی منو از خونه بیرون کرد و میگفت هرکار دوست داری بکن و بخاطر دوتا پیام منو هیچ کار نمیکنن ولی باز من با داداشش صحبت کردم تا بره مشاوره تا شاید متوجه اشتباهاتش بشه ولی ایشون گفته بودن تا من هرکار میخام بکنم تا اینکه حقیر شب گذشته بصورت کاملا تصادفی در کانال تلگرام فیلم سکس ایشون رو دیدم ...
خواهش میکنم بهم کمک کنید که چکار کنم؟ من اهل درد دل نیستم و کارهای همسرمو بخاطر حفظ عزت و آبرو علاقه به هیچکس نگفتم و همیشه بهش گفتم که بخاطر دوتا دخترمون اینکارا نکنه ولی ایشون منو دیونه و متوهم خطاب میکنه و بحساب خودش آبروی منو همه جا برده حتی یه کاری میکرد که دخترام کمتر پیشم باشن و ...
از خدا خواستم کمکم کنه از شما میخام بگین چکار کنم تا این عقده از دلم برداشته بشه؟

پاسخ ها :

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.دوست بزرگوار.لطفا تماس بگیرید.صادقی زاده وکیل