مشاوره حقوقی رایگان - اجرت المثل

همسرم بعد از 15 سال زندگی و داشتن یک فرزند 11ساله در دادگاه به جرم رابطه ی نامشروع محکوم شد بعد از ان خانه را بدون اطلاع من جابجا کرد و من منزل پدرم نزدیک یک سال هستم و هیچ خرجی بمن نداده مهریه و نفقه و اجرت المثل را گذاشتم اجرا . در دادگاه اجرت المثل از چه حقوقی بهره مند هستم شامل چه چیز و چه مبلغی اجرت المثل میشود ؟ ضمنا با دستور ایشان در یکی از مغازه هایش بمدت پنج سال بدون دستمزد کار میکردم هم کار بیرون و هم کار منزل آیا شامل اجرت المثل میشود؟ ضمنا باور دست داشتن مدارک من از جمله چک سفید امضا مرا تا الان محکوم به صدمیلیون به دادگاه کرده است در صورتی که خودش به طلبکارهاش داده و انها اصلا مرا نمی شناسند در این زمینه چکار کنم ؟ چجوری اثبات کنم اینها را همسرم خرج کرده درصورتی که حساب من مسدود بوده از طرف شورا با این حال او مبلغ زده و به شرخر داده و در این خصوص اجراییه از دادگاه اومده و من اعسار زدم بعد چجوری ثابت کنم چک هارا دزدیده است راهی هست؟؟؟؟؟؟ هزینه وکیل و مشاوره هم ندارم لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

هادی شفیعی

جناب آقای هادی شفیعی:

سلام
1-اجرت المثل ایام زناشویی شامل نگهداری از فرزند و انجام امور منزل(آشپزی و نظافت) می باشد که میزان توسط کارشناس رسمی دادگستری تعیین میگردد.
2-در خصوص انجام کار در مغازه میتوانید به اداره کار محل اقامتتان شکایت ببرید و حقوق و سایر مزایای قانونی خود را بر ماخذ اداره کار مطالبه کنید.
3-به اتهام سواستفاده از سفید امضا میتوانید از همسرتان شکایت کنید البته حتما نیاز به دو نفر شاهد و ارجاع موضوع به کارشناسی دارید.
4- میتوانید از خدمات رایگان وکیل معاضدتی استفاده کنید
به کانون وکلا دادگستری یا مرکز امور وکلای قوه قضائیه شهر محل اقامتتان مراجعه و درخواست وکیل معاضدتی کنید.