مشاوره حقوقی رایگان - خیانت و چک

با سلام 18 سال با همسرم ( مرد ) زندگی کردم سال 98 به جرم رابطه ی نامشروع در دادگاه محکوم شد از ان پس منزل پدرم هستم یک فرزند دارم که نزد شوهرم است ایشان یک روز بازداشت بودند بعد از آزادی شبانه زمانی که من منزل پدرم بودم اثاثیه و مدارک و طلا و پول هرچی که در خانه داشتم را میبرد چک سفید امضا هم داشتم که مبلغ زده و آنها را خرج کرده همان موقع از طرف شورا حساب من بسته شد اما او چک ها را به شرخر و دوستانش داده و آنها به اجرا گذاشتن و من‌ محکوم به پرداخت شدم چیکار باید بکنم طی این یک سال هیچ حق و حقوقی هم بمن نداده حتی لباس مرا نیاورده فقط چک ها رو به اجرا میگذارد اعسار دادم چجوری ثابت کنم چک ها را دزدیده است پول وکیل هم ندارم لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

هادی شفیعی

جناب آقای هادی شفیعی:

سلام
1- میتوانید به اتهام سو استفاده از سفید امضا به دادسرا شکایت ببرید.
2- برای استفاده از خدمات وکالت معاضدتی(رایگان) به کانون وکلا یا مرکز امور وکلای قوه قضاییه محل زندگی مراجعه کنید