مشاوره حقوقی رایگان - چک سفید امضا

سلام بنده شوهرم قبلا از من به اختیار خودم دوتا چک سفید امضا به بهانه وام از من گرفتن، حالا که تو زندگی به مشکل خوردیم مهریه گذاشتم اجرا، ایشون دو تا چک رو به مبلغ بالا گذاشتن اجرا، من فقط امضا کردم ولی مبلغ توسط خودشون پر شده، چه کاری از دست من برمیاد.

پاسخ ها :

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
اشتباه بزرگی مرتکب شدید و باید ثابت کنید علت صدور و امضای چک ، گرفتن وام بود

یک وکیل

در واقع وقتی که شکست به امضا و سفید مبلغ به ایشان دادید از نظر حقوقی درج هرگونه مندرجات را به وکالت موکول کرده اید و جلوگیری از این سوء استفاده قدری مشکل خواهد بود

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

حساب چک را مسدود کنید و سپس شکایت سفید امضا کنید از همسرتون از طریق دفتر خدمات قضایی