مشاوره حقوقی رایگان - چک ضمانت

با سلام. من بابت تضمین قرارداد چک سفید امضا دادم و در قرارداد شماره و سریال چک ثبت شده و وقت قرارداد تمام شده و مفاد قرارداد هم انجام شده ولی طرف مقابل چک سفید امضای من رو توسط شخص ثالث و درج مبلغی هنگفت برگشت زده. اگر کمکم کنید ممنون میشم

پاسخ ها :

الهه دشتی

سرکار خانم الهه دشتی:

قرارداد شما باید بررسی شود و ناایتا ممکن است بتوانید خیانت در امانت شکایت فرمایید

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام
می باید شکایت کیفری از حیث خیانت در امانت طرح کرد
اما اصولا در مقابل دارنده ثالث با حسن نیت، روابط داخلی قابل استناد نمیباشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با عنوان سوءاستفاده از سفید امضاء شکایت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام شما می توانید دادخواست استرداد لاشه چک دهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شکایت خیانت در امانت را ارایه بنمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام حتما شکایت خیانت در امانت را اقامه نمایید و سپس دادخواست استرداد لاشه چک امانی را مطرح نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در صورتی که تعهد دیگری باقی نمانده می توانید دادخواست استرداد لاشه چک را علیه اشخاص مذکور درخواست نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام میتوانید نسبت به شکایت خیانت در امانت اقدام کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

شکایت خیانت در امانت مطرح نمایید