مشاوره حقوقی رایگان - سرقت چک

سلام، خسته نباشید. همسر سابق من يه فقره چک از من به سرقت برده و الان با جعل امضا، برگشت زده، مجازاتشان چيه؟ چند ماه یک چهارم از حقوقم کسر ميشده. آیا من میتونم تقاضای خسارت کنم؟ چطور اثبات ميشه دست خط و امضا مال خودش است؟

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

شکایت جعل و استفاده از سند مجعول تا 5 سال حبس دارد . تقاضای ارجاع به کارشناس خط میدهید و مشخص میشود