مشاوره حقوقی رایگان - چک

با سلام . داماد ما بدون اطلاع دسته چک مادرم را برداشته و جعل امضا کرده است حتی سیم کارتی به نام مادرم گرفته و در گوشی دیگر چک ها را ثبت کرده .آیا مادر من محکوم به پرداخت است .
داماد هم فرار کرده است
لطفا راهنمایی بفرمایید .

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
پرسشگر ارجمند
وجود سند تجاری در دست دارنده نشان از بدهی صادر کننده دارد مدعی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و شما باید علیه داماد طرح شکایت نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست در این خصوص شکایت نمایید و الا دعوای چک مسیر خود را طی می‌کند مگر اینکه بتوانید ادعای خود را اثبات کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
آری؛ مادر شما محکوم است مگر اینکه جعلی بودن امضاء توسط کارشناس رسمی دادگستری احراز گردد.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر مادرتان بتواند ثابت کند که بی‌تقصیر بوده و این اقدام سوء استفاده‌ای از سوی داماد ایشان هست می‌تواند علیه آن شخص اقامه دعوا نماید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

اصل بر پرداخت چک توسط مادر است مگر اعمال ماده 14قانون چک